Keväiset terveiset Pattijoen apteekista!

Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellista aikaa. Koronavirusepidemia voi saada olon ahdistuneeksi, jopa pelokkaaksi, mikä on täysin ymmärrettävää uuden tuntemattoman asian äärellä. On tärkeää noudattaa annettuja ohjeita taudin ehkäisemiseksi ja ottaa tauti vakavasti, mutta muistathan välillä kääntää ajatuksesi myös valoisampiin ja kevyempiin ajatuksiin. Tässä olisi minun ajatukseni sinulle.

Viime vuonna valikoimaamme tuli IDUN-kosmetiikkasarja ja nyt olemme täydentäneet valikoimaamme ja IDUN on saanut kokonaan oman hyllyn. Löydät sieltä mm. meikkivoiteet, puuterit, luomivärit, huulipunat, kuin ripsivärit ja siveltimetkin. Tuotteet ovat laadukkaita apteekin mineraalimeikkejä, jotka sopivat myös kaikkein herkkäihoisimmillekin asiakkaille. Löydät varmasti sopivat tuotteet jokaiselle ihotyypille. Henkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tällä hetkellä kahden IDUN-tuotteen ostaja saa kaupan päälle upean ja todella tilavan kosmetiikkalaukun!

Kauniin meikkipohjan salaisuus on hyvin hoidettu iho. Kuivakin iho kannattaa puhdistaa oikeanlaisella puhdistustuotteella ja rasvainenkin iho kaipaa kosteutusta. Apteekistamme löydät ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet jokaiselle ihotyypille.

Tässä minun vinkkini ihonhoitoon:

  1. Juo riittävästi vettä päivän aikana ja kiinnitä huomiota unen laatuun.
  2. Puhdista kasvot joka päivä iltaisin ja viimeistele puhdistus kasvovedellä. Rasvoittuvan ihon voi puhdistaa sekä aamulla, että illalla.
  3. Käytä silmänympärysiholle sille tarkoitettua voidetta, sillä kasvovoide on yleensä liian paksua ohuelle silmänympärysiholle.
  4. Jos käytät kasvoseerumia ennen päivä- tai yövoiteen laittoa, muista antaa seerumin imeytyä hyvin ennen seuraavan tuotteen levitystä. Näin vältät alemman tuotteen ”rullautumisen”. Sama pätee meikkivoiteen levityksessä, anna kasvovoiteen ensin imeytyä kunnolla ennen meikkivoiteen levitystä.
  5. Iho kannattaa kuoria säännöllisesti, näin se on vastaanottaa kasvovoiteet paremmin ja saat kaiken hyödyn irti kasvovoiteistasi.
Toivottavasti näistä oli sinulle hyötyä! 😊 Vielä maaliskuun ajan kahden ACO-ihonhoitotuotteen ostaja saa kaupan päälle kasvojen kuorintavoiteen.

Terveisin,
Lääketeknikko Katariina
Pattijoen apteekista

Ps. Vielä kerkeät hyödyntää tarjouksen, kuukauden IDUN-tuotteena Magna Lengthening -ripsiväri -10%